algemene-schoonmaak

Eco-Life Services is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor particulieren en bedrijven.

5 1 | Eco-Life Services, Eco-Life Services staat tot uw beschikking!

Algemene schoonmaak

Eco-Life Services is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor particulieren en bedrijven.

Neem contact op met onze ervaren en competente teams voor uw verschillende schoonmaak behoeften, volledige reiniging of desinfectie. Elk klant is uniek en verdient onze volledige aandacht. Wij helpen u graag voor uw privé woningen, professionele kantoren, commerciële en industriële ruimten. Wij komen naar de regio Edegem, Antwerpen en Mechelen voor een gratis en persoonlijke offerte.

Onze schoonmaakagenten werken wanneer het voor u het beste uitkomt: na het werk, gedurende het weekend of op feestdagen; klantentevredenheid is onze prioriteit. Wij passen ons aan uw behoeften en aan de urgentie van de interventie.

Eco-Life Services

Eco Life Services teams reageren snel na brand en waterschade en blijven 7 dagen per week beschikbaar voor expertise en advies.

Eco-Life Services

Wij zijn uitgerust met topklasse apparatuur en hoogwaardige onderhoudsproducten. Daarmee kunnen onze teams talrijke en gevarieerde werken aanbieden, en altijd op een onberispelijke en verzorgde manier.

Gaat het om een appartement, een gemeentelijk zwembad, een fabriek, kantoren of een privéwoning? Contacteer ons! Ieder geval vereist een expertise en een aangepaste interventie. Al onze offertes zijn gratis en persoonlijk.

Voor Eco-Life Service zijn bekwaamheid, beschikbaarheid, discretie en betrouwbaarheid van het hoogste belang voor het schoonmaken van uw kantoren, onderhoud van uw huis of herstelling na een schade.

nl_BENL